Rūkiniai: mėsos, dešrų ir žuvies rūkyti gaminiai

1.70 

Turime

Kategorija:
Leidimo data: 2008
Komentaras: iliustruota
Knygos serija: Šeimininkės knygynėlis
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Ūkininko patarėjas
Knygos viršelis: Minkštas
Knygos puslapių skaičius: 96

Aprašymas

Knygoje supažindinama su rūkymo technologija, pateikiama daug vertingų patarimų, kaip pasirinkti rūkymui skirtus prietaisus; apdoroti mėsą ir žuvį. Pristatomi populiariausi žuvies, mėsos ir dešrų rūkymo būdai. Daug laiko patikrintų ir savitų receptų.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Rūkiniai: mėsos, dešrų ir žuvies rūkyti gaminiai”