Skonio žinynas: skonių deriniai, receptai ir idėjos išradingam virėjui – Niki Segnit

Neturime

Pranešti el. paštu, kai vėl bus sandėlyje

Kategorija:
Leidimo data: 2011
Knygos būklė: Gera
Leidykla: Vaga
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 400

Aprašymas

Ar kada galvojote apie tai, kodėl vieni dalykai dera, o kiti ne? Tai pirmoji knyga – unikalus maisto derinių rinkinys – pristatanti vieną derinį po kito abėcėlės tvarka: nuo klasikinių (aviena ir abrikosai), šiais laikais populiarių (šokoladas ir čili pipirai) iki neįprastų derinių (arbūzas ir austrės). Estetiška ir informatyvi knyga yra ne tik puikus vadovas, padėsiantis jums tobulėti virtuvėje, bet ir sąmojingas, inteligentiškas skaitinys, kuris gali priversti nemiegoti visą naktį.

Knygoje pateikiama 980 derinių, o į jų aprašymus įausta 200 receptų arba jų užuominų. Knygoje nėra patiekalų ar jų ingredientų nuotraukų, vienintelės knygos iliustracijos – tai grafinės skonių paletės, pradedančios kiekvieną atskiros skonių temos skyrių.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Skonio žinynas: skonių deriniai, receptai ir idėjos išradingam virėjui – Niki Segnit”