Maisto ruošimo technologija – V. Juodienė, M. Petkevičienė

6.90 

Turime

Kategorija:
Leidimo data: 1989
Komentaras: iliustruota
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Mokslas
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 288

Aprašymas

Vadovėlyje pateikiamos visų rūšių maisto produktų – mėsos, paukštienos, žuvies, daržovių, miltų, kruopų, prieskonių ir kitų priedų charakteristikos, patiekalų ruošimo technologija.

Schemomis iliustruojama patiekalų gaminimo seka. Yra skyrius apie dietinių patiekalų gaminimo ypatumus.

Nemažai dėmesio skiriama patiekalų patiekimo būdams, puošybai.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Maisto ruošimo technologija – V. Juodienė, M. Petkevičienė”