Grybai miške ir ant stalo – J. Baier

Neturime

Pranešti el. paštu, kai vėl bus sandėlyje

Kategorija:
Leidimo data: 1996
Komentaras: iliustruota
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Mažoji Rosma
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 200

Aprašymas

Puiki kulinarinė knyga, kurioje pateikiami receptai su kiekviena grybų rūšimi atskirai. Mes įpratę visus miško grybus dėti į vieną keptuvę ar puodą, tačiau kaip ir skirtingi vaisiai bei daržovės, taip ir skirtingi grybai turi atskirus skonius ir ne visada tinka juos maišyti. Šioje knygoje pavaizduoti gurmaniški patiekalai tik iš vienos grybų rūšies privers nuryti seilę net ir tiems, kurie grybų nemėgsta. Ar kada teko ragauti kazlėkų kotletų? Arba dirvapintėmis įdarytų baklažanų? O gal susiviliotumėte saldžiu pumpotaukšių desertu? Valgomieji grybai – tai ne tik baravykai ir voveraitės. Nepelnytai dėmesio negaunančios kitos grybų rūšys gali tapti atradimu ne vienam virėjui. Kartu šioje knygoje aprašyti ir panašūs nevalgomi bei nuodingi grybai, su kuriais reikia nesupainioti renkamus.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Grybai miške ir ant stalo – J. Baier”