Geriausi žuvų ir jūros gėrybių patiekalai – Kate Whiteman

5.90 

Turime

Kategorija:
Leidimo data: 2009
Komentaras: iliustruota
Knygos būklė: Labai gera
Leidykla: Aktėja
Knygos viršelis: Kietas
Knygos puslapių skaičius: 512

Aprašymas

Išsamus žuvų pavadinimų ir gaminimo žinynas. 320 klasikinių jūros gėrybių receptų iš viso pasaulio, iliustruotų 1500 nuotraukų.

* Pavyzdinis žinynas ruošiant ruošiant jūrinių, gėlavandenių žuvų, vėžiagyvių, dvigeldžių moliuskų, galvakojų ir kitų valgomų jūrų gyvių patiekalus.

* Daugiau nei 300 įvairiausių receptų iš viso pasaulio: sriubos, užkandžiai, pagrindiniai patiekalai, priedai prie ryžių, makaronų.

Naujos idėjos pobūviams ir iškilmėms.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Geriausi žuvų ir jūros gėrybių patiekalai – Kate Whiteman”